Witam
Wiem że podobne tematy były już poruszane na forum ale chyba żaden mi nie pomógł. ZAczne od początku

Ok pół roku temu zdarzało się ze komp mi sie sam resetował tylko w grach (nowych) wszyscy zalecali żebym wymienił zasilacz, jako że komp był na gwarancji poszedłem do serwisu wymienili i było ok do czasu......... znowu zaczeły sie zwiechy....... kupiłem porządny zasilacz dokupiłem ramu i sie cieszyłem........... ale i to nie pomogło... ostatnio zwiechy zdarzają sie nie tylko przy grach ale przy winamp+word+firefoks+gg+antyvirus podejrzewałem chipset na płycie głównej bo sie dość mocno grzał, ale zamontowałem mu coolera i nic pomogło (juz sie nie grzeje), przeczytałem gdzies że to może być wina pamięci, ściągnąłem program memtest odpaliłem go i......... przy 800% 121 błędów, mam 2 kości po 512 jedna no name druga KingMax ta druga kupiona pare dni temu. Czy jeśli to pamięc czy test w tym programie jest p[odstawa do reklamacji kości?? I czy to wina pamięci??? Podaje jeszcze temeratury procesor 49st i raczej trzyma temp dysk 29 i tez jest stabilna. Specyfikacja mojego kompa:
P4 3,0 GHz HT
Gigabyte GA-8IPE1000G i865PE
Sapphire Radeon 9600Pro 128/128
WD 160G sATA
Chieftec GPS-400AA-101A 400WLiteON CDRW
Sound Blaster Audigy LS
POMÓŻCIE !!!!