a czy na przykład coś mogło sie spalić przez to, ze podłączyłem to wszystko pod zasilacz 200W (który nadal działa)?? Bo w takim razie musze reklamacje zlozyc i zeby koles mi czasem nie probował wcisnac, ze to moja wina
jutro prawdopodobnie bede mial szanse przetestowac procek u kolegi bo chyba ma taka sama plyte jak ja, a narazie dopatrzylem sie ze rdzen na procku jest troszke ukruszony. Nie wiem czy akurat w tym lezy wina (jutro sie okaze mam nadzieje) ale daje fotki.
najpierw płyta główna

a teraz procek (mam nadzieje ze cos widac)

edit: kontaktowałem sie z osobą od której to kupiłem, mówi, że sprawdzał osobiście przed wysłaniem i wszystko działało. Sprawdzał pod zasilaczem 300W i grafika geforce 2 mx 440. ku*wa mac, to czemu u mnie nie działa? tez wkładałem geforce'a 2 tyle tylko, że mx 400 i nie działa.
Dodano 08.08.2010 16:58:20:no to już wiem, że to wina procesora. Testowałem go u kumpla na takiej samej płycie i też komputer nie ruszył, to samo co u mnie - monitor się nie włączył.Potem na swoją płyte włożyłem jego durona 1300 i odpalił bez problemu. Tak że pozostaje mi tylko skorzystać z gwarancji co chyba nie będzie proste bo koleś twierdzi, że testował to przed wysyłką i wszystko działało. No ale zobacze. Dzięki za pomoc