biurowych zastosowan gdzie nie drukuje sie za duzo ale jest problem.Drukarka ma tylko 1MB ram i nigdzie nie moge dokupic takiego dodatkowego modulu. Czy da sie jakos softwerowo rozwiazac tak aby emulowac pamiec drukarki w systemie.Glownie chodzi o to iz nie chce poprawnie drukowac duzych plikow PDF, JPG...itd. zawsze gdy wrzuce jakis plik ktory ma ok 1,5 MB lub wiecej pojawiaa sie blad 20 memory owerflow i zaczyna sie drukowanie kompletnych bzdur czyli połowa strony normalna np. tezkst a druga połowa jakies kropki przecinki kreski...itd (to z braku pamieci w drukarce). Jesli ktos ma taka pamiec do sprzedania lub zna jakies inne rozwiazanie programowe to prosze o info.Na allegro szukalem pamieci ale nie ma.
szukając tego typu problemu w necie znalazłem wypowiedz kogoś która brzmi:..." Pozostaje tylko PCL. Jeśli wiesz o co chodzi to możesz przygotować plik binarny z odpowiednimi poleceniami PCL i wysłać do drukarki..." czy potrafi mi ktos to przetlumaczyć i powiedzieć o co chodzi??? moze to jest klucz do mojego problemu.(jak znacie jakieś dobre stronki z używanymi klamotami do komputerów (najlepiej drukarek laserowych) to także był bym wdzięczny) z góry dziękuję!!!!!!