czy ktos slyszal o tym sklepie internetowym:
www.pctop.pl ? zamowilem u nich plyte
abit an7 w promocji po 122zl. zarejestrowalem sie zlozylem zamowienie i... Niby zamowienie zostalo zlozone i przyjete moglem wydrukowac potwierdzenie (wzialem opcje platne przy odborze). ale nie mozna sie skontaktowac ze sprzedawca gdyz maile ktore wysylam pod podany adres nie docieraja. na stronie napisane jest ze strona w budowie i ze ceny sa nie aktulane i zamowienia nie beda przyjmowane. ale zobaczylem to po zlozeniu zamowienia gdyz plyte wyszukiwalem przez wyszukiwarke i otworzylo od razu na stronie z produktem. Zamowienie ma byc zrealizowane w ciagu 2- 5 dni roboczych. po zalogowaniu sie na strone napisane jest ze moje zamowienie zostalo przyjete. Gdy probowalem odzyskac haslo rowniez przyslalo mi i moglem sie zalogowac z adresu na ktory probowalem sie skontaktowac ze sprzedawca (ww). Nie wiem czy to zwykli oszusci czy co? a na dodatek na ich stronie na samej gorze wiednieje napis: "
Ostrzeżenie: Istnieje możliwość zapisu pliku konfiguracyjnego w lokalizacji: /home2/dealer/main/pkg/nkm/web/html/includes/configure.php. Istnieje ryzyko zagrożenia pracy systemu - zmień uprawnienia dla tego pliku". co mi doradzacie?