przez Dr@GuN 02 Sty 2006, 19:14
to i ja sie podczepię pod temat , wqża mnie już ciągle przełanczanie modemów , dodam że net będzie włączony 24h/7 i będzie dzielony na 4 kompy , mam już hub na 10 portów więc wrazie czego starczy , mam narazie na oku fajny router "Congo Voice Router" za 25zl , czy opłaca mi sie , dodam że na cały router mam góra 60zl , i chcę kupić coś co by mi sie łączyło samo (bo neo sie rozłącza podobno co 24h ) nie będzie mi to przeszkadzać , bo włącze sobie router koło 4 nad ranem i będzie git , co wy sądzicie o nim , czy będzie chodzić czy nie przez te 24h ?? dodam że mam jeszcze w domciu taki mały serwerek który czasem chodzi po 3 dni i zaciąga pliki , (czyli niby 5 kompów) nie będzie sie zwieszać dodam że mam narazie neo 512 , potem może przesiadka na coś szybszego...(za 6miechów)
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.