misle napisał(a):klikam na cdr aspi core....lub cdr wnt/wk2..... i zawiesza mi emu!czemu tak sie dzieje?
a masz wgrane sterowniki ASPI??

misle napisał(a):klikam na cdr aspi core....lub cdr wnt/wk2..... i zawiesza mi emu!czemu tak sie dzieje?

misle napisał(a):Error loading [plugins\cpka.dll] ;/

joker66 napisał(a):a jak mam wyczyscic rejestr ??

joker66 napisał(a):moze ktos ma jakis pomysl ??

Co mam zrobic zeby mozna było grac na Padzie od Playstation na pC... (Mam przełaczke)
 Co mam zrobic zeby mozna było grac na Padzie od Playstation na pC... (Mam przełaczke)

fluid napisał(a):Robo Rayman napisał(a):A jak taki jesteś to dzięki za pomoc
ty jakis inny jestes????
powiedzialem ze nie bede marnowal swojego limitu po to zeby sciagnac gre ktora mi do niczego nei ejst potrzebna i sprawdzic czy dziala a ty focha strzelasz???
chyba ci napisalemfluid napisał(a):skoro ustawiles na 100% dobrze to znaczy ze obraz jest walniety i nic na to nie poradzisz
a jak tego nie rozumiesz to twoja brocha
dobijaja mnie tacy ludzi.....

aragorn60 napisał(a):Ja mam taki problem jak chce zagrac Dragonball Z Legends na multiplayer to moc widac na czarno! pomocy
Robo Rayman napisał(a):Chodzi o to, że nie wiem czy dobrze skonfigurowałem

Ale to jeszcze nic , dochodze do momentu ,gdzie Harry woła swoją córeczkę ,i jego głos strasznie skrzeczy jak by się przeciaga (Cheeeeeeeeeryl).
 Ale to jeszcze nic , dochodze do momentu ,gdzie Harry woła swoją córeczkę ,i jego głos strasznie skrzeczy jak by się przeciaga (Cheeeeeeeeeryl).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości