przez innovative 08 Cze 2012, 22:09
Posiadam CREATIVE FATAL1TY HS-800 które podałeś i w tej cenie są dobrym wyborem, ale posiadają też wady takie jak trzeszczenie plastiku ( ja swoje posiadam od ponad roku ) oraz nie najlepszą jakość dźwięku chociaż w tej cenie nie ma na co narzekać jeśli chodzi o "gamingowe" słuchawki. Materiał z którego są wykonane nakładki na uszy jest wygodny ale lubi przyciągać do siebie kurz który ciężko usunąć. Na plus można dodać że mikrofon jest odpinany.
Ja ze swojej strony polecę ci
Sennheiser HD 202 MK II które posiadam od ponad tygodnia. Wprawdzie nie posiadają one mikrofonu ale można dokupić taki jak podał kolega wyżej za niewielkie pieniądze. Dźwięk jest dużo bardziej czysty oraz nieporównywalnie lepszy gdy stwierdzimy że chcemy zwiększyć głośność blisko max niż w przypadku
CREATIVE FATAL1TY HS-800.
Kolejnym plusem Sennheiser HD 202 II jest bardzo długi kabel który można nawinąć na dodaną do słuchawek "szpulke" i w ten sposób regulować długość kabla na taka jaką potrzebujemy. Słuchawki są bardzo wygodne ( w pierwszych 3 dniach było nie do końca przyjemnie ale jak już trochę ich poużywałem przez te 3dni zrobiły się bardzo wygodne dodam że posiadam duże małżowiny uszne). Nic nie trzeszczą, są dobrze spasowane oraz lekkie.
W przypadku Sennheiser brakuje mi pokrętła na kablu do regulacji dźwięku głośniej/ciszej ale nie ma też się co dziwić to nie jest produkt "gamingowy" typu weź szrot złóż do kupy i naklej znaczek fatal1ty.
Ostatnio edytowany przez
innovative, 09 Cze 2012, 01:38, edytowano w sumie 1 raz
i5 2500k @4,5 1,272V +Prolimatech Megahalems Rev.C & 2x Prolimatech Red Vortex 120LED, ASRock P67 Extreme6 B3, 2x2GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz Grey, Gigabyte GTX670 WF3, OCZ Agility 3 120GB, Hitachi 640GB, XFX Core 650W, SilentiumPC Regnum L50.