Jestem posiadaczem Cyfry+ od września br. Jak do tej pory jestem zadowolony z tego, że zdecydowałem się na Cyfrę+ a nie Cyfrowy Polsat. Moja babcia ma Cyfrowy Polsat i mam porównanie. Jeżeli chodzi o kanały sportowe, Cyfra+ jest o niebo lepsza niż CP - liga angielska, hiszpańska, włoska, polska, francuska - to wszystko masz, wybierając C+. Dodatkowo kanał Canal i Canal+Film - bardzo fajne filmy są puszczane, co sobotę i niedzielę można trafić filmy, które były niedawno w kinach (np. Katyń, Państwo Młodzi: Chuck i Larry, Transformers czy w minioną niedzielę - 28 Tygodni później i wiele innych) - nie musisz wypożyczać filmów, bo zawsze czeka jakaś ciekawa propozycja w weekend, a i w tygodni zdarzają się fajne filmy. Jeżeli nie uda Ci się obejrzeć za pierwszym razem, to możesz zawsze poczekać na powtórkę - powtarzają dane pozycje w tygodniu, a premiera z Canal+ w niedzielę puszczana jest chwilę po zakończeniu na Canal+Film. Jedyny minus to brak Polsatu - wystarczy zamontować antenę siatkową i problemu nie ma

. Kanały informacyjne - TVN24, TVP Info, BBC, CNN, France24 i inne - duży wybór, w CP z tego co zaobserwowałem nie ma TVP Info. Jak do tej pory jedyną wpadką w Cyfrze była wymiana kart do dekoderów - 3/4 kart nie działało, ale wystarczyło iść do salonu i od ręki dostawałeś nową, która już działała. Dodam, że ostatnim razem gdy dziadek wymieniał kartę w CP nie obyło się bez problemów i dzwonienia na infolinię

. Jakość obrazu jest bardzo dobra.
Jeżeli chodzi o moje wymagania (Canal+Sport, Canal+, Canal+Film) to jestem zadowolony w 100%, ciesze się że dokonałem takiego wyboru.