tt00mmeekk napisał(a):Elo nie wiem gzdie pisać ale napisze tu mam taki problem a mianowicie mam Neo 1,3 Mb i przy pobierani prędkość wachała sie ok. 100-120 KB/s a teraz jak pobieram z RS to maximum 40KB/s i nie wiem czy to coś z łonczem czy rs ograniczyło prędkośc do minimumi take pytanko jak to przyśpieszyć
t0d napisał(a):1. z każdej strony tak ściągasz? wbij się na ftp.task.gda.pl i zacznij coś ściągać i napisz czy też masz 40kB/s
t0d napisał(a):słownik w łapę i staraj się nie robić takich błędów jak robisz bo sobie oczy psuję jak coś takiego czytam
tt00mmeekk napisał(a):O to chodzi ze nie ściagając plik z tej stronki (22MB) prędkoś ściągania osiągneła 120 KB/s ale zaraz spadła do 90-80KB/s ale to dla tego ze ściagam plik z RS i to z prędkościom ok.40KB/s
tt00mmeekk napisał(a):Sory za te błędy ale jestem dysortografikiem ;/ zrozum nie moja wina
Adam. napisał(a):No to o co ci chodzi? Wszystko ok.
DjAnarbes napisał(a):a moze masz wlaczony firewall albo jakies inne glupstwo i poprostu ci blokuje tez tak mialem.
tt00mmeekk napisał(a):RS to maximum 40KB/s
okocza napisał(a):to nie dziw się że wolno idzie bo na free jest ograniczona prędkość pobierania
tt00mmeekk napisał(a):a teraz jak pobieram z RS to maximum 40KB/s
okocza napisał(a): bo na free jest ograniczona prędkość pobierania
wojtas19162 napisał(a):pytanie za 5 punktów czy dzieje sie to o kazdej porze dnia i nocy ?
tt00mmeekk napisał(a):ani puźniej nie mam czasu
wojtas19162 napisał(a):do 120 kb/s na free
Rychlost připojení k internetu: 294,25 kbit/s
Rychlost stahování dat: 36,8 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości