Lukesh napisał(a):O ile i wiadomo netia dziala na takiej samej zasadzie co neostrada Wink
ale przeciez nie wpisze danych z tp w panelu konfiguracyjnym w neostrada tp, pytam tych ludzi ktorzy zerwali z tp i biora netie na modemie tp...
Lukesh napisał(a):O ile i wiadomo netia dziala na takiej samej zasadzie co neostrada Wink
Tomashek L. napisał(a):Otóż był u mnie kurier już dwa tygodnie temu a nadal mam transferek taki jaki miałem... osochosi
MaTi napisał(a):Wiecie moze jaka ma byc konfiguracja modemu tp zeby netia śmigała?
Login: net24
Hasło: net24
Reveler napisał(a):Tomashek L. napisał:
Otóż był u mnie kurier już dwa tygodnie temu a nadal mam transferek taki jaki miałem... osochosi
O to że do 14 lutego obowiązuje stary regulamin więc masz prędkość jak w Neostradzie.. Dopiero 15 lutego zmienią ci na Net24 i nową prędkośc..
ciupaga napisał(a):Jak zerwe teraz umowe z tpsą o neo , (...) to do tego czasu będe miał dalej aktywną neostrada??
bakubakusq napisał(a):masz liveboxa, podpisales umowe z netia? = pozegnaj sie z nim, wracasz do malego tragicznego sagema
bakubakusq napisał(a):netia to zwykła neostrada tylko ze wiekszosc z was bedzie miala szybsza opcje. dalej bedziecie mieli hosta adsl.tpnet.pl
bakubakusq napisał(a):np ja do najblizszej mam 70 km a potem 300 do warszawy
bakubakusq napisał(a):bo nic to wam nie pomoze
bakubakusq napisał(a):chyba ze macie wtyki w telekomunikacji
bakubakusq napisał(a):bierzecie neostrade 1024 [lub 512 nie jestem dokladnie przekonany] przez pierwszy rok za 33 zl a potem za 66 zl
bakubakusq napisał(a):masz liveboxa, podpisales umowe z netia? = pozegnaj sie z nim, wracasz do malego tragicznego sagema
masz liveboxa, podpisales umowe z netia? = pozegnaj sie z nim, wracasz do malego tragicznego sagema
o 5 pewnie nikt z Was nie rozważał drugiego rozwiązania , mianowicie:
-rozwiazujecie umowe o telefon i internet
-podpisujecie umowe ponownie na innego domownika [musi byc pelnoletni]
-bierzecie neostrade 1024 [lub 512 nie jestem dokladnie przekonany] przez pierwszy rok za 33 zl a potem za 66 zl
Reveler napisał(a):i co jeszcze moze umowa na 2-3 lata
bakubakusq napisał(a):tylko jesli cos Ci sie stanie z netem to telekomunikacja nie ruszy palcem wiec nie rob sobie nadzieji - nie jesteś ich klientem to ich nie obchodzisz
bakubakusq napisał(a):poziom Twojego postu jest tragiczny,
bakubakusq napisał(a):wyciągasz wnioski z jednego postu a zeby jakiekolwiek wyciagnac trzeba przeczytac przynajmniej cala 4 strone...
bakubakusq napisał(a):juz lepiej tu nic nie pisz...
Pan W. napisał(a):mniałby
bakubakusq napisał(a):wiec nie rob sobie nadzieji - nie jesteś ich klientem to ich nie obchodzisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości