Zwracam się z ogromną prośbą do osób, które znają się na grafice i mają chwilkę wolnego czasu.

Otóż potrzebuję loga dla swojego forum. Ja niestety nie posiadam takich zdolności graficznych które pozwoliłyby mi zrobić coś ładnego.

Tematyka forum to serwery gry Counter Strike 1.6.
Logo powinno być wymiarów: szerokość 800, wysokość 200px.
Mam pewne wymogi co do kolorystyki. Logo powinno posiadać tło koloru błękitnego ( kod koloru: #53B5C8 ).
Bądź, jeżeli autor pracy uzna, iż lepiej byłoby zrobić inne tło, pozostawiam wolną ręke, jednak ważne jest, aby chociażby krawędzie tego logo były koloru #53B5C8 (najlepiej gradient, by przejście było płynne), tak, by krawędzie pokrywały się z resztą elementów znajdujących się w headerze forum.
Logo nie powinno zawierać żadnego tekstu.
Jeżeli byłby ktoś tak miły, to prosiłbym o wykonanie osobnego pliczku graficznego z nazwą forum: ProCeeS.pl. Najlepiej na przezroczystym tle, abym mógł to umieścić na logo.
Wielkość poszczególnych liter nie jest przypadkowa, dlatego też proszę o odwzorowanie tego w ten sposób, w jaki napisałem adres forum.

W tle mogą się znajdować elementy kojarzące się z frazą "proces", najlepiej w odniesieniu informatycznym.
I tu byłbym rad, za wykorzystanie dwóch elementów graficznych, przede wszystkim informacji z konsoli serwera, oraz obrazka przedstawiającego postacie z gry, które zamieszczam poniżej.
http://procees.pl/download/other/elementy.rar
Generalnie koncepcja loga może pozostać taka, jaka jest obecnie zaprezentowana w headerze forum. Aczkolwiek chciałbym, by było to efektywniej zrobione niż obecnie.
Chodzi o jakieś fajne zmiksowanie, połączenie tych elementów. Mile widziane również wkomponowanie jakiś elementów wedle własnego uznania.

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,
sz3kla