Czy linuks sprosta temu zadaniu??
konrad_radwan napisał(a):Czy to prawda że linuksy są o wiele mniej awaryjne i że są stabilniejsze i szybsze??
konrad_radwan napisał(a):Czy linuks będzie chodził na moim gracie (Athlon 1700XP+, Geforce 2, 128 MB ram) w miarę stabilnie?
Czym różnią się KDE od Gnome?
konrad_radwan napisał(a):Którą wersję, dystrybucję i cośtam jeszcze mi polecacie (Weźcie pod uwagę moje wymagania!)
Ale z taką ilością RAMu zapomnij o KDE albo GNOME.
konrad_radwan napisał(a):Chcecie powiedzieć że ze 128MB ramu mam pracować w środowisku tekstowym lub jakimś mało znanym środowisku graficznym?
konrad_radwan napisał(a):Mam Ubuntu 5.10 live z Gnomem. Da się włącyć to cholerne KDE?
konrad_radwan napisał(a):A który system chodziłby mi stabilniej i szybciej??
Ubuntu 5.10 czy Mandriva 2006?
konrad_radwan napisał(a):[ Dodano: Dzisiaj o 10:39 ]
Jeśli na dysku C: mam Win98, na dysku E: WinXP a na dysku D: zainstaluję ubuntu, to czy będę mógł używać wszystkich trzech systemów??
Jaki będzie boot-manager??
konrad_radwan napisał(a):[ Dodano: Dzisiaj o 10:42 ]
Czy Ubuntu da się zainstalować na partycji sformatowanej (NTFS lub FAT32) czy też trzeba mieć partycję niesformatowaną i instalator ją formatuje??
konrad_radwan napisał(a):Z jakiego systemu plików korzysta Ubuntu?? Czyta FAT16 i FAT32??
t0d napisał(a):podkreślam: czytać, bo nie wiem jak zapisywaniem
konrad_radwan napisał(a):Jak uruchomić zaawansowany instalator Ubuntu?
konrad_radwan napisał(a):Czy wersja live powinna działać na moim sprzęcie??
konrad_radwan napisał(a):Czy w Mandrivie mogę wybrać srodowisko graficzne (KDE lub Gnome)?
nevesu napisał(a):Ani ubuntu ani mandriva ci nie pojdzie
NVidia napisał(a):W razie potrzeby dokonaj stosownych zmian w pliku konfiguracyjnym X config
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości