Witam ponownie. Kiedyś poszukiwalem programu w którym można robić własne fimliki. Podaliście mi świetny: Pinnacle Studio 9.3.2. Składac je, robić przejscia i takie bajery. Trochę w tym posiedziałem, ale etraz mam problem jakiego nie umiem pokonać. Mam kawałek filmiki (24 sek) i jest on w formacie WMV, a musze go przerobić na MPEG, bo tylko w takim ten program pracuje niestety. Jest to jego wielkim minusem. Znalazlem pełno konwerterów, ale po użyciu niektórych filmik sie zmienia na MPEG, ale na obrazie jest jakiś napis lub reklama. W innych znowu tylko 12 sekund mi się zmienialo:/ nie wiem dlaczego. Poszukuję takiego, ktory filmik pozostawi w takie samej dobrej jakości i nie bedzie nic wiecej na ekranie wyskakiwać. Szukałem juz tutaj na forum w dużo tematach, ale konkretmego programu nie znalazłem. Wiec prosze o pomoc. Daję link do tego filmiku, moze ktoś mi to zmieni na MPEG.
http://rapidshare.de/files/18030243/1.WMV.html
Prosze nie zamykac tego tematu, bo pewno z innymi problemami dotyczącymi programu PINNACLE STUDIU tutaj będę się zglaszał.