Rychu297 napisał(a):czy to legalne
Rychu297 napisał(a):moze wy jakis podatek czy cos placicie
Rychu297
krisu napisał(a):przeciez jemu nie chodzi o to JAK załozyc swoje forum ale czy dawanie na nim linków do programów/filmów jest legalne...
Rychu297 napisał(a): "Rychu, Wasze lipne forko właśnie zostało zhackowane"
Rychu297 napisał(a): i od tej pory nie moge wchodzic na inne tematy wchodze a tu nagle benc biale tlo i sie nic nie wyswietla i na tym ich forum tez niemoge juz przebywac bo mnie zablokowali.Co ja mam z tym zrobic?
nevesu napisał(a):osoba zarządzająca tym forum nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści zawarte na forum
mikstet napisał(a):ale NIKT nie napisał o czymś takim:
nevesu napisał:
osoba zarządzająca tym forum nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści zawarte na forum
Z pewnych kontrowrsyjnych powodów, jeżeli jesteś zwiazany(a) w jakimkolwiek sposób z jakimiś organizacjami rzadowymi,do walki z piractwem lub jakiejkolwiek innej grupy spelniajacej te funkcje ,a także jeśli po prostu jesteś pracownikiem tych grup NIE MOŻESZ wejść na tę stronę Jeśli wejdziesz na strone(a nie da się inaczej niż po zaakceptowaniu wszystkich powyższych warunków) złamiesz międzynarodowe prawo do prywatności (Internet Privacy Act podpisany w 1995 r.) co będzie równoczesne z tym,ze NIE MOŻESZ rościć prawa do ukarania osób lub firm, nie możesz także sądownie ściągać żadnej osoby zwiazanej z tą stroną właczając w to rodzinę, przyjaciół autorów strony oraz wszystkich, kórzy tę stronę odwiedzają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości