mi# napisał(a):Regulamin zabrania pisania o tego typu rzeczach
mi# napisał(a):Regulamin zabrania pisania o tego typu rzeczach Sad
mi# napisał(a):Obliczyłem że jeśli komp chodziłbym bez przerwy przez 30 dni to po tym czasie zarobiłbyś $5
qlpek napisał(a):wiecej zaplacisz za prad niz zarobisz
Wariat napisał(a):Reveler daruj sobie taka praca...qlpek napisał(a):wiecej zaplacisz za prad niz zarobisz
Nie polecam tej formy zarobku
Jarek napisał(a):Regulamin zabrania bezmyślnego reklamowania takich stron, a nie udzielenia podpowiedzi w jaki sposób można legalnie i konkretnie zarobić przez internet...
Reveler napisał(a):15 tys.w miesiąc
lyzi napisał(a): pisania artykolow
lyzi napisał(a):jak wpadnie dyszka za artykol, dwa dziennie i jest fajnie
mefisto85 napisał(a):dochodzi jeszcze projektowanie stron, bycie wykładowcą na jakichś płatnych kursach, grafikiem komputerowym , to wtedy mozna zarobić
c110 napisał(a):lyzi napisał(a):jak wpadnie dyszka za artykol, dwa dziennie i jest fajnie
no takdwie dyszki dziennie x 20 dni roboczych = 400zl
i potrzebne są ci pieniądze to daj sobie spokój
Amistad18 napisał(a):lyzi a orientujesz się jak to dokładnie wygląda?
Mr_Timon napisał(a):skoro chcesz zarabiać w necie i potrzebne są ci pieniądze to daj sobie spokój...
Mr_Timon napisał(a):Moim zdaniem są bardziej potrzebujący niż my, np. głodne dzieci...
Dlatego też zachęcam abyś dał sobie z tym spokój i zamiast zarobić marne grosze, mógł byś wspomóc akcje pajacyk...wystarczy jeden klik i pomagasz...
Mr_Timon napisał(a):Zachęcam wszystkich do braniu udziału w takiej typu akcji na biedne, głodne dzieci...
U mnie pajacyk jest stroną startową i za każdym razem pomagam w jakiś sposób dzieciom...
lyzi napisał(a):portal Polska.pl szukali redaktorów, to mieli u siebie na strone ogloszenie. Przyjmowali ...kazdego na krotki okres probny, i jeżeli owa osoba sie sprawdziła, to dostawali "etat" (...) Piszesz z domu, dzieki temu portal zaoszczędza pieniadze na redakcje itp. a wypłacają ci pod konmiec miesiaca, siano które oni zarobią z reklam itp.
Your Shadow napisał(a):no to koledze chodzi o zarabianie normalne czy zarabianie get paid ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości