Planuje kupić cały nowy komputer (monitor LCD19 + Reszta

Arobar napisał(a): Czy ten cały supersampling i 64-bitowe HDR zastosowane w 7800 jest na tyle widoczne aby było warto dać więcej?
na dzien dzisiejszy i gry jakie sa na rynku i beda w najblizszym czasie
NIE, NIE OPLACA SIE (pamietaj ze to tylko MOJE zdanie)
w pogaduchy;tam mi koledzy dali pare cennych rad na temat sprzetu,pozdroamd 64 x2
Arobar napisał(a):Słyszałem, że to niemożliwe, ale to mogły być stare informacje. Może teraz już sie da odblokować. Tylko co to daje?(nielicząc większej wydajności)
kejdzej napisał(a):jak masz zamiar wydac 5000zl na kompa to nie musisz za bardzo oszczedzac
Możliwe jest odblokowanie. A co byś chciał więcej oprócz wydajności? Nie pierze i nie gotuje
mikstet napisał(a):co do pamięci to ddr2 np:
kejdzej napisał(a):ddr2 dziala z athlonami ? , myslalem ze tylko z intelami ...
Arobar napisał(a):Myśle nad czymś takim:
procesor AMD athlon 64 3200+ venice
płyta MSI K8N NEO4-FI
i karte Galaxy
Tyle bredni tu napisałeś, że szkoda słów.mikstet napisał(a):robat ddr2 mają większą przepustowość danych, w dodatku są nawet tańsze od ddr, może dlatego się nie przyjeły, że stare karty nie obsługują ddr2 , długość instalacji programów zbytnio od ram nie zależy, to chodzi o szybkość dysku , co do wyłączenia komputera to zależy, ale na pewno pomiedzy 512, a GB wielkiej różnicy nie odczujesz (to zależy najbardziej od tego jak masz zapchanego kompa )
mikstet napisał(a): karty
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości