A co to jest nóż sprężynowy ?
snoopy18 napisał(a):a czy wedlug was posiadanie takiego noza jak na zdjeciu wyzej budzi tespekt??
snoopy18 napisał(a):czy np jak podjade po laske pod jej szkole i bede sie bawil nozem to kolesie ktorzy ja zaczepiaja beda czuc do mnie respekt i juz przestana ja klepac po tylku??
snoopy18 napisał(a):thx za wszystkie odpowiedzi:D:D:D jak bede mial pytania to o mnie pamietajcie
[ Dodano: 24.08.2005 23:52:25 ]
a czy wedlug was posiadanie takiego noza jak na zdjeciu wyzej budzi tespekt?? czy np jak podjade po laske pod jej szkole i bede sie bawil nozem to kolesie ktorzy ja zaczepiaja beda czuc do mnie respekt i juz przestana ja klepac po tylku??;/;d;d
Konsument napisał(a):Ja takiemu gościowi bujacącemu się z nożem np. pod szkołą od razu wym wpie***l spuścił
MUTOPOMPKA napisał(a):Aha.. Nikt nie pisał jeszcze o tym, ale ja napiszę: Posiadanie takiego noża jest nielegalne, gdyż stanowi to białą broń (tak samo jak kastet), i gdy Ciebie "niebieskie chłopaki" dorwą -> masz ciepło...
w końcu się wyrwałem z łap tej wstrętnej gry...... ( dla ciekawych, wstrętnej gry = tibia)
lipton napisał(a):oja kuzynka ma zezwolenie na gaz paralizujacy Smile, jak psikniesz takim gazem to koles odrazu pada na ziemi nawet niedrgnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości