Mam tel. Nokia 3510i i przeszkadza mi napis ERA i chciałbym usunąc ten napis ale nie wiem skąd mam wysłać takie puste logo bo ten napis przysłania mi każdą tapetę

Pozdrawiam!
Witam
Mam tel. Nokia 3510i i przeszkadza mi napis ERA i chciałbym usunąc ten napis ale nie wiem skąd mam wysłać takie puste logo bo ten napis przysłania mi każdą tapetę .Ktoś może mi powiedzieć skąd mogę wysłać takie logo na mój tel. najlepiej żeby było jeszcze za free,dziękuje za pomoc .
lLlLlL0 napisał(a):Zrobiłem tak jak powiedziałes i wałek dalej jest to samo
jesli chodzi o logo to ja usunąlem je w iiny spsob niz kasując linijke w cfgu. w folderze config (nie pamietam dokladnie gdzie) znadjuje sie plik "OperatorLogo_260F03.gif" skopiowalem go na kompa i przy uzyciu poczciwego painta usunąlem a dokladniej wymazalem logo i zostal "przezroczysty" obrazek. zapisalem plik,zamienilem z tym na komie i juz :) aha jeszcze jedno w ustawieniach wyswietlacza (ustawienia->>wyswietlacz-->logo) na komie trzeba ustawic logo standardowe -czyli jezeli mamy jakies inne logo lub napis "idea milego dnia" to musimy je zmienic najlepiej odhaczyc i zaznaczyc ponownie i powinno byc gut.
Wysłany: 29.05.2005
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości