pozdrawiam
dk
czy ktoś jest w stanie udzielic mi podpowiedzi i pomocy?
wiec sadze ze jest to wina SP2
i niestety nie mam na liście Dodaj /usuń Symantec Network Driver tylko Live Update i NIS
If Symantec Network Driver Update does not appear in the list, then there may be a problem with the Microsoft Installer. To fix this, skip to the section "If Symantec Network Driver Update is not displayed in Add/Remove Programs."
4. Click Symantec Network Driver Update.
You may need to use the scroll bar to view the entire list.
5. Depending on your version of Windows, click Add/Remove, Change/Remove, or Remove, and follow the prompts.
6. Restart the computer.
Słuchaj.. jeśli masz pisać w tym stylu to lepiej nie pisz, ponieważ:Ludzie czy wy mnie wogle słuchacie! Tyle razy mowiłem że Symantec to syf jakiego mało! Co żeście sie uparli na ten badziew Jest dużo alternatywnych progsów (linki są na forum), skorzystajcie z nich a więcej do Symanteca nie wrócicie
soyer napisał(a):Ludzie czy wy mnie wogle słuchacie!
soyer napisał(a):Ludzie czy wy mnie wogle słuchacie! Tyle razy mowiłem że Symantec to syf jakiego mało! Co żeście sie uparli na ten badziewJest dużo alternatywnych progsów (linki są na forum), skorzystajcie z nich a więcej do Symanteca nie wrócicie
Przy pisaniu na forum należy pamiętać
Przy pisaniu na forum należy pamiętać o tym, że:
1. Wiekszość działów na forum posiada swój osobny regulamin, w którym opisane jest jak powinny wyglądać wysyłane w nim wiadomości. Zanim coś napiszesz powinieneś zapoznać się z takim regulaminem.
2. Udzielając się w rozpoczętej dyskusji, należy trzymać się z góry narzuconego tematu.
Tak wogle to chodziło mi o to że bardzo często przy linkach do progsów podawanych głównie przez D!eselek 1.9T ( nie tylko do produktów Symanteca) są podawane linki do tzw. alternatywnych programów tylko że prawie nikt z nich nie korzysta
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości