Znalazłem strone o której wcześniej mówiłem to strona gdzie można kupić odcinki i filmy Dragon Ball po polsku w wersji DVD:
Sklep będzie czynny tylko do 20 czerwca. Po tej dacie nastąpi jego zamknięcie. Najprawdopodobniej na zawsze. Wszelkie pytania, sugestie lub prośby można przesyłać na gg lub e-mail dostępne w dziale kontakt
Amistad18 napisał(a):t0d przeczytaj całą poprzednią strone ( dokładnie ) ...
tomekqs napisał(a):Potrzebny DBZ 108 na MU,rapid mnie nie interesuje niecałe 12 KB/s lipka:(Proszę..
stary bez urazy ale zgodze sie tutaj z wypowiedzią Amistad18
a ten ich tekst Jakośc odcinków dobra to chyba lekkie przegięcie a poza tym za te ceny to ja sobie sam sciagne z śeci
t0d napisał(a):swojego posta chciałem wyrazić w tonie "może jednak ktoś się zlituje i wrzuci"
sugerujesz ze nie czytam poprzednich postów?
ssjkameha napisał(a):tu podaje link do odcinka 65 DBZ na rapida
ssjkameha a czy ktoś o niego prosiłbo mi sie wydaje że nie
![]()
_Action_ napisał(a):Co do tych odcinków w jakości DVD mam pomysłzłożymy się na nie po mniej wiecej 5zł Amistad18 je kupi, uploaduje i wrzuci na forum.
Dokładnie 28 osóbAmistad18 napisał(a): taaa a wiesz ile byś musiał znaleźć chętnych żeby to po 5 zł wyszło
_Action_ napisał(a):Dokładnie 28 osób
witam z tej strony amistad18, mógł byś przeczytać 2 ostatnie strony ( 75, 76 ) w temacie o docinkach DB ( http : // forum.programosy.pl/76-vt27296.html?start=1125 )
chodzi dokładniej o odcinki DB w idealnej jakości obrazu i dźwięku ( ze strony www.kamehouse.pl) , ale troche drogie, i użytkownik _Action_ wyszedł z pomysłem żeby sie w kilka / kilkanaście osób pozrzucać na te odcinki, jedna osoba by kupiła i zamieściła w internecie lub pokopiowała i powysyłała innym ( doszły by koszty płytek DVD i przesyłki ) ..... jak byś był chętny odpowiedz do mnie na gg...
pozdrawiam ami ....
Amistad18 napisał(a):pisać tylko do mnie na gg a nie robić burdel w tym temacie
...zrozum ze na necie som juz tylko odcinky ktore byly uloadowane na prosbe.Cili tak jak ja sukam wszystkych to ni do znalezienia.1. poproś o jakiś odcinek a nie całą sage bo tutaj raczej sie nikomu nie nudzi i ci nie będzie wszystkiego szukał.
dexter22 napisał(a): nieistniejom.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości