djpizza napisał(a):vista informuje microsoft o swojej nielegalności albo zainstalowanych programów w systemie?
fluid napisał(a):pierwsze slysze, a nawet jak to prawda (w co watpie) to juz dawno byloby lekarstwo aby to ominac
fluid napisał(a):jak masz zamiar grac to xp bo poki co gry na vista dzialaja gorzej (czyt.wolniej) niz na xp
Ja radzę Vistę. Może teraz jest gorsza(choć ja uważam, że nie)
Swoje zdanie na temat systemu wypowiedział szef koncernu Acer, Gianfranco Lanci, który udzielił wywiadu redaktorom Financial Times Deutschland. Stwierdził on, iż cały rynek jest rozczarowany systemem Windows Vista. Trzeba przyznać, iż są to bardzo ważne słowa, ponieważ słychać je po raz kolejny, wcześniej podobne stanowiska przyjął szef firmy Dell krytykując możliwości Windows Vista.
Lianci dodał, że wystąpiło wiele przypadków, w których klienci firmy prosili o instalację starszego systemu Windows XP zamiast oferowanej Visty. Daje to do myślenia, szczególnie, że jest to czwarty producent komputerów na świecie.
razor_71 napisał(a):majkro$ort bzdeci o SP3 dla XP koło grudnia
razor_71 napisał(a):za długo aby się rozkoszować setkami kliknięć w zabezpieczenia poczekam do stycznia , może jakiś SP się pojawi do visty to rozważe opcje
DeadOrAlive napisał(a):Jak ktoś wyrabia sobie opinię o produkcie tak rozległym jak system operacyjny po jednym dniu użytkowania ( i do tego nieudolnego) to gratuluję
a klienci o czym mowa wyzej...napewno nie testowali OS-a jeden dzien....Precel napisał(a):Swoje zdanie na temat systemu wypowiedział szef koncernu Acer, Gianfranco Lanci, który udzielił wywiadu redaktorom Financial Times Deutschland. Stwierdził on, iż cały rynek jest rozczarowany systemem Windows Vista. Trzeba przyznać, iż są to bardzo ważne słowa, ponieważ słychać je po raz kolejny, wcześniej podobne stanowiska przyjął szef firmy Dell krytykując możliwości Windows Vista.
Lianci dodał, że wystąpiło wiele przypadków, w których klienci firmy prosili o instalację starszego systemu Windows XP zamiast oferowanej Visty. Daje to do myślenia, szczególnie, że jest to czwarty producent komputerów na świecie.
BZIKU napisał(a):cały rynek jest rozczarowany systemem Windows Vista
ani ja-nawet jej nie testowalem...Ale jezeli tacy producenci jak Dell czy Acer wyrazaja swoje zdanie-a nie sa to producenci nic nie znaczacy na rynku wiec cos musi w tym byc...DeadOrAlive napisał(a):Nia mam zamiaru bronić Visty
Precel napisał(a):Lianci dodał, że wystąpiło wiele przypadków, w których klienci firmy prosili o instalację starszego systemu Windows XP zamiast oferowanej Visty
Precel napisał(a): cały rynek jest rozczarowany systemem Windows Vista
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości