danielc1 napisał(a):poczekajmy na fachowców
Stan wstrzymania to jeden ze sposobów oszczędzania energii elektrycznej podczas bezużytecznej pracy komputera. Podczas "uśpienia" komputer uprzednio zapisuje wszystkie informacje w pamięci RAM, po czym wyłącza m.in. monitor, dyski twarde, zmniejszając pobór prądu. Jednocześnie cały czas jest gotowy do dalszej pracy, umożliwiając szybki dostęp do uruchomionych plików i aplikacji. Po "wybudzeniu" i odczytaniu informacji stan pamięci RAM zostaje skasowany, w celu umożliwienia dalszej pracy. Stan wstrzymania to jeden z przydatnych sposobów zaoszczędzania cennej energii w przypadku komputerów przenośnych, kiedy potrzebny jest szybki dostęp do danych, znajdujących sie na komputerze.
pawciolo napisał(a):jest coś podobnego do tego
jednocześnie dać go wpawciolo napisał(a):zostawić na noc kompa i ściągać ?
pawciolo napisał(a):stan wstrzymania
Wyłączyć monitor i mieć kompa włączonego tak?
pawciolo napisał(a): mam troche problemów
pawciolo napisał(a):To jedynie co mi wystarcza to:Wyłączyć monitor i mieć kompa włączonego tak?
pawciolo napisał(a):a gdzie kliknąć żeby pobrać ten program? Właśnei mam procesor z firmy AMD ale nie wiem jak to pobrać i sie nim obsługiwac. A pomoc Dzieki.
Joy napisał(a):Mam pytanie czy bedzie tez taki programik na Procesor Intel Celeron![]()
pawciolo napisał(a):czy mam się obawiać o komputer?
pawciolo napisał(a): i jeszcze jedno podać markę wiatraczka od obudowy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości