partur napisał(a):A jest po polsku
partur napisał(a):A ten Visio to też polski jak tak to se ściągne
no i jak takiemu nie dac pochwaly a trzeba jakis serial???? i co tam jest Word, Excel, Outlook, Power Point i co jeszcze czy tyle???
Marquss napisał(a):no i jak takiemu nie dac pochwalya trzeba jakis serial???? i co tam jest Word, Excel, Outlook, Power Point i co jeszcze czy tyle???
Marquss napisał(a):wiem ze sa te 4 podstawowe ale zapytalem sie czy jeszcze cos jest np. FrontPage czy moze Publsiher itd. a co do seriala co pytalem sie czy bedzie przy instalacji trzeba podac ale chyba trzeba wiec ja juz sobie go znajdze
To Ci powiem, że:wiem ze sa te 4 podstawowe ale zapytalem sie czy jeszcze cos jest np. FrontPage czy moze Publsiher itd. a co do seriala co pytalem sie czy bedzie przy instalacji trzeba podac ale chyba trzeba wiec ja juz sobie go znajdze
MUTOPOMPKA napisał(a):To Ci powiem, że:
1. Jak ściągniesz ten plik to będziesz miał FrontPage także.
2. Seriale są w środku, w pliku ISO, więc nie musisz szuakć!
partur napisał(a):Ościągałem się jak głupi a offica nie mam bo jest po japońsku lub innaczej.
ftp://213.139.4.250/ / scan by zack / tagg by caper0n / for SwTeam / upload /here/Microsoft.Office.Professional.Edition.2003.PL-PoLIsO/
Access 2003
Excel 2003
InfoPath 2003
Outlook 2003
PowerPoint 2003
Publisher 2003
Word 2003
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości