A nie prawda. Są uniwersalne hasełka do biosów.nanakipl napisał(a):Po co sie męczyć jak można ewenualnie hasło w BIOSIE jedyny sposób na to to reset Biosa
No to ciekawe, jak dorwiesz jakiegoś polimorfa to co zrobisz? Nawet nie będziesz wiedziałnanakipl napisał(a):a pozatym Anty Viry to jeden wielki syf
a co do wyłączenie to można centralnie ALT + CTRL + DELETE i zakończyć PROCES
MUTOPOMPKA napisał(a):A nie prawda. Są uniwersalne hasełka do biosów.nanakipl napisał(a):Po co sie męczyć jak można ewenualnie hasło w BIOSIE jedyny sposób na to to reset BiosaNo to ciekawe, jak dorwiesz jakiegoś polimorfa to co zrobisz? Nawet nie będziesz wiedziałnanakipl napisał(a):a pozatym Anty Viry to jeden wielki syfa co do wyłączenie to można centralnie ALT + CTRL + DELETE i zakończyć PROCES
Nie zawsze to pomoże, bo jak wyłączysz proces, to są takie sprytne programiki, że uruchomi się ponownie, i co wtedy? Praca syzyfowa.
nanakipl napisał(a):Trzeba wiedzieć co robić ja mam swoje sposoby a wyje..... systemu "czasami" sprawia mi przyjemność, zabawa z rejestrem msconfig i te sprawy a jak blokuje to mam partycje cenzura! mu nie zaszkodzi:D
sewek83 napisał(a):Zrobilem tak, ale tym razem wyskakuje mi inny błąd.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości