mnie wciagnela tak jak dawno juz mnie zadna gra nie wciagnela
a oto moja postac w chwili obecnej

zwroccie uwage na ilosc punktow armor

dla tych co chca sciagnac sobie gierke na hdd
http://rapidshare.com/files/41870837/S_S2.exe.html
jak grac - poradnik dla poczatkujacych
oto moje przemyslenia i technika gry ktora jest bardzo dobra (jak widac po moim levelu) i dosc latwa
po pierwsze NIGDY nie laduj punktow w CHARISMA i MAGIKA jest to kompletna strata jakze cennych punktow
przy kazdym level up dostajemy do podzialu 4 punkty ktore przydzielamy wedlug schematu
2 punkty do STRENGHT
po jednym do innych cech
przyklad
po level up dajesz standardowo 2 punkty do STR i po jednym do ATTACK i DEFENSE to przy nastepnym level up juz te dwie cechy omijasz i dodajesz np do AGILITY i VITALITY mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi
co do zakupow to radze zawsze kupowac najlepsze dostepne zbroje a bron zadajaca najwieksze obrazenia to bron obuchowa (3 od lewej strony w sklepie) i wlasnie w nia nalezy inwestowac
dlaczego nie warto podnosic wartosci charisma i magika
charisma oprocz znizek w sklepie i troche wiekszej ilosci kasy po walce tak naprawde nie ma wplywu na przebieg gry
magika - czary w grze sa dosc drogie a mikstury leczase jeszcze drozsze (najmniejsza kosztuje 10.000 sztuk zlota i odnawia o ile pamietam jakies 25% calego HP jakie masz) wiec jest to raczej wysoko nieekonomiczne
zreszta w pozniejszym etapie masz tyle HP ze i tak leczenie nei jest konieczne (jednak kilka razy bylem dosc spocony w podbramkowej sytuacji

i to by bylo na razie chyba tyle, jak ktos ma jakies swoje uwagi i przemyslenia to zaprasam do podzielenia sie nimi