ToServeAndProtect napisał(a):najpierw skorzystaj z porządnego słownika ortograficznego.
dałem przykłady i jest darmowy Comodo
żadnego avasta bo to śmieć nie ochrona. Panda może zjadać zasoby a avg nie używałem nigdy ale comodo lepszy od niego w rankingach
Sith[PL] napisał(a):Każdy antywirus powinien być konfigurowany żeby poprawnie działał.
Sith[PL] napisał(a):Avasta ma moja siostra na laptopie i ostatnio się go pozbyła bo właśnie zaczynały się chocki klocki z wirusami. (...)
ToServeAndProtect napisał(a):najpierw skorzystaj z porządnego słownika ortograficznego.
dałem przykłady i jest darmowy Comodo
żadnego avasta bo to śmieć nie ochrona. Panda może zjadać zasoby a avg nie używałem nigdy ale comodo lepszy od niego w rankingach
tymonn napisał(a):(...)z 2. w przypadku antywirusów wszystko zależy od konfiguracji i myślenia osoby używającej komputera (przypadek mojego kolegi - spłycając - miał wirusa tu policja, wyślij sms, on poszedł na policję z pytaniem, czy mu komputer zablokowali)
znam kilka osób, które normalnie korzystając z netu nie stosują żadnego programu antywirusowego. Po prostu myślą, co robią. I wbrew wszelkim pozorom komputery mają czysteOczywiście ogniomurka mają, no ale firewall chroni przed innym zagrożeniem, niż antywirus.
Myślenia nie zastąpi żaden antywirus - jeśli ktoś nie myśli, to mu żaden najlepszy nawet program antywirusowy nie pomoże
Powróć do Szybkie Pytania i Odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości