Witam, chciałem sobie zainstalować Wiedźmina, po instalacji zaczął mi wyskakiwać komunikat o tym, że system Windows zablokował sterownik Tages Protection, ściągnołem z internetu najnowszą wersje sterownika i jest ok. Uruchamiam Grę i wszystko pięknie tylko nie wiadomo czemu strasznie przycina i zamula (komputer z podpisu). Ale to nie koniec, ściągnąłem ze strony thewitcher.com paczkę językową i patch 1.5 do edycji rozszerzonej, wszystko pięknie i ładnie, wrzuciłem paczkę i patcher do jednego folderu, chcę zainstalować i w ostatnim dymku przed instalacją naciskam dalej i wyskakuje mi że "Musisz zarejestrować grę wiedźmin nim przystąpisz do instalacji Wiedźmin - Uaktualnienie do Edycji Rozszerzonej". Co jest grane ?? Mam oryginała, kiedyś instalowałem i było ok, przecież wyłączyli rejestracje. No ale dobra zarejestrowałem grę i to samo !!!! Nie mam pojęcia o co chodzi. System to Windows 7 Ultimate x64. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64