120GB za 500zł nie dostaniesz. -> Crucial M4 128GB . Za 500zł to tylko 60\64GB (co i tak powinno wystarczyć, system 25GB, programy wrzucisz tylko te najważniejsze i kilka gierek powinno się zmieścić jeszcze

Hakuna matata napisał(a):doszedlem do wniosku ze moze poczekac z karta graficzna bo skoro w przyszlym roku maja wchodzic nowe serie to obecne potanieja
KaRi napisał(a):Co do zintegrowanej grafiki, takowa jest w procesorze, tyle że musisz wziąć płytę na chipsecie Z68, a nie P67.
Hakuna matata napisał(a):mam czasami skoki napięcia ze az żarówki przymrużają czy krótkotrwały skok może zrobić coś kompowi?
Hakuna matata napisał(a):jeśli podkręcę procesor zwiększę napięcie będzie bardziej podatny na uszkodzenie?
myślę jeszcze nad dobrym UPS-emMikou@j napisał(a):od tego właśnie jest porządny zasilacz, by nic takiego się nie stało
Mikou@j napisał(a):kazdy procesor ma zakres napięcia, na którym nic mu się nie stanie
Hakuna matata napisał(a):cały czas chodzi mi o skoki napięcia z sieci czy jesli będzie za duży może go bezpośrednio spalić i czy po podkreceniu jest bardziej podatny na uszkodzenie
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości