Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Siemka! Mam pewien problem. Zainstalowalem dzisiaj porgram Crystal Clear 1.0 z http://programosy.pl/program,crystal.html i no nie zabardzo przypadl mi do gusut. Wzialem odinstalowalem go i Ikony ktore byly podczas tego programy zostaly. Nie wiem jak je zmienic na normlane standardowe XP. Bardzo prosze o pomoc !
pepnl, ctrl alt del jednoczesnie nacisnij, zakladka procesy i szukaj nazwy podobnej do nazwy programu, programy najlepiej usuwac za pomoca revo uninstaller
no ciekawe, wpisz msconfig w uruchom, w zakladce uruchamianie upewnij sie ze tego nie ma tzn wpisu odpowiedzialnego za ten program, zrestartuj kompa i wtedy usuwaj
już usunołem ale ikony odrazu zmieniły mi sie na normalne a SAZMON mówił że mu zostały ikony z tego programu. może dlatego że ja usuwałem przez "dodaj lub usuń programy"