Mam 2 problem z Spybot D... & S....... Jak ściąga aktualizacje to jakośdziwnie ciągle otwiera CDM (wiersz poleceń) na jakieś 3 sek.. a potem jakiś błąd. Napisałem jakiś bo to jest puste okienko i jest tam OK więc klikam.
  Mam 2 problem z Spybot D... & S....... Jak ściąga aktualizacje to jakośdziwnie ciągle otwiera CDM (wiersz poleceń) na jakieś 3 sek.. a potem jakiś błąd. Napisałem jakiś bo to jest puste okienko i jest tam OK więc klikam. Mam 2 problem z Spybot D... & S....... Jak ściąga aktualizacje to jakośdziwnie ciągle otwiera CDM (wiersz poleceń) na jakieś 3 sek.. a potem jakiś błąd. Napisałem jakiś bo to jest puste okienko i jest tam OK więc klikam.
  Mam 2 problem z Spybot D... & S....... Jak ściąga aktualizacje to jakośdziwnie ciągle otwiera CDM (wiersz poleceń) na jakieś 3 sek.. a potem jakiś błąd. Napisałem jakiś bo to jest puste okienko i jest tam OK więc klikam. 

Skąd mog pobrać DARMOWY KERIO, bo jak ja ściągam to pisze "WERSJA FREEWARE" a jak instaluje to potem mam tą wersje płatną 30 dniową !!!!. Bardzo bym cie prosił o linka do DARMOWEJ wersji.
 Skąd mog pobrać DARMOWY KERIO, bo jak ja ściągam to pisze "WERSJA FREEWARE" a jak instaluje to potem mam tą wersje płatną 30 dniową !!!!. Bardzo bym cie prosił o linka do DARMOWEJ wersji.

Red napisał(a):Po 30 dniach odpada ci ochrona pop-up ,blokowanie reklam
Red napisał(a):ale sam firewall dalej działa

Użytkownicy przeglądający to forum: Shanu5 oraz 11 gości