, z tego co ja wiem od kolegow pracjacych w pewnej fizmie komputerowej (z siedzibo w redmond) to najlepiej najpierw kupic b.dobry procesor i karte graficzna, bo np: dokładajac Ram nie traci sie zadnej kasy bo tylko sie dokłada kostke a jesli sie od poczatku nie zainwestuje w procesor to juz na jego wymianie mozna wiecej stracic...
, z tego co ja wiem od kolegow pracjacych w pewnej fizmie komputerowej (z siedzibo w redmond) to najlepiej najpierw kupic b.dobry procesor i karte graficzna, bo np: dokładajac Ram nie traci sie zadnej kasy bo tylko sie dokłada kostke a jesli sie od poczatku nie zainwestuje w procesor to juz na jego wymianie mozna wiecej stracic...

Artchas napisał(a):ale jesli zalozmy teraz kupie lepszy procesor i karte graficzna i np 128ram to za pare miechow jak polepsze swoja sytuacje finansowa to dokupuje kosc 512,ewentualnie pozniej sprzedaje 128 i dokupuje druga 512 i mam 1024ram i jest impreza

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości