Mam następujący problem.
Od ok 3 miesięcy mam dziwny problem. np. siedze sobie na kompie necik, muzyczka z winampa jakis tam programik pare stronek wyswietlonych i nagle ni z gruszki ni z pietruszki komp sie przywiesza na moment, moze chwile dwie i wyskakuje na caly ekran taka niebieska strona, która jest cala zapisana po polsku. Nie moge jej przeczytać bo wyswietla sie na doslownie 1 sekundę lub 0,5 sekundy. Następnie komputer sie restartuje i dziala az do nastepnego takiego momentu. W tygodniu tak 4-5 razy. Co to jest?? czym spowodowane?? tak jakby cos sie stalo z karta?? plyta główna?? Nie mam zielonego pojęcia... Help!!!
Wczoraj sie wkurzyłem na maxa, wywaliłem wszystko z kompa na nowo dyski utworzylem, format itd. Zainstalowalem wszystko co potrzebne i dzis gdy komputer rozłożyłem tak " __ " a nie tak " L " wyskoczył mi komunikat:
Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ następujący plik nie został znaleziony lub jest uszkodzony \WINDOWS\system32\I_intl.nls , no ludzie szlak mnie trafia nawet nic nie sciągnąłem jeszcze dosłownie nic nie zrobiłem a tu kolejny ZONK.
Wyskoczyło włóż dysk do CD-ROMu i wcisnij r "naprawa systemu" Nawet nie podjeło próby naprawy i czekał mnie kolejny format. Postanowiłem, ze sie zapytam o co chodzi zeby na darmo nie instalowac programów.
Mam XP, komputer na gwarancji. Oddać do serwisu??? Głównie chodzi mi o tą pierwszą usterke bo i ten plik czasami moze sie uszkodzic.
Pzdr.!!!