Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
prośba • programosy.pl

• Ogłoszenie:

prośba

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Prośba

Postprzez pampalini 21 Lut 2007, 19:09

Dopiero stawiam pierwsze kroki i bardzo bym prosił o wyrozumiałość względem moich pytań.
Czy mógłby mi ktoś podać wyszukiwarki filmow do RAPIDSHARE.COM, bo przez te które podaliście na początku nic mi nie znajduje,chyba coś żle wpisuję bo po podaniu tytułu przekierowuje mnie do Google gdzie pisze że nic nie znalazł.Co wy wpisujecie gdy szykacie jakiegoś filmu-krok po kroku jeśli ktoś bylby laskaw.
Czy są takie strony jak ta z gotowymi linkami,jesli tak bardzo proszę o podanie adresów.
Z góry dziękuję.
pampalini
~user

Dołączenie: 21 Lut 2007, 18:52

Postprzez Reveler 21 Lut 2007, 21:45

pampalini napisał(a):ktoś podać wyszukiwarki filmow do RAPIDSHARE.COM

http://www.rapidshared.org/

pampalini napisał(a):Co wy wpisujecie gdy szykacie jakiegoś filmu-krok po kroku jeśli ktoś bylby laskaw.

Google a tam..
- tytuł filmu+DVD-Rip lub rapidshare lub download itp

pampalini napisał(a):Czy są takie strony jak ta z gotowymi linkami,jesli tak bardzo proszę o podanie adresów.

Fora Warezowe - o linki nie proś bo nikt ci nie da (zresztą przeczytaj regulamin)..
Jak chcesz to sam se poszukaj na Google'ach..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości