Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
program do slajdow • programosy.pl

• Ogłoszenie:

program do slajdow

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Program do slajdow

Postprzez dzidektancerz 26 Lis 2006, 20:52

Szukam dobrego programu do prezentacji jakis fotek. Chodzi mi o slajdy ktore bede przelanaczaly sie przy polonczeniu z muzyka. Bawilem sie Windowsem Movie Maker ale nie pasi mi gdyz chcialbym cos bardziej konkretnego bo zalezy mi na dosc szybkiej zmianie fotek najlepiej zeby mozna bylo ustawic czas na pokazanie danej fotki co do setnych sekund :P
dzidektancerz
~user

Dołączenie: 27 Cze 2005, 16:48

Postprzez Reveler 26 Lis 2006, 20:59

Microsoft Power Point..

Jedno ale to to, że jest płatny ale może jeszcze jest do ściągniecia wersja beta Office'a 2007 ze strony Microsoft za free - to możesz spróbować..

Info było swego czasu na forum - wystarczy szukaj
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości