cs_dante napisał(a):Witam.mam problem z moim dyskiem.mam 4 partycje i zainstalowany system xp
cs_dante napisał(a):uruchamiam komputer z dyskietki startowej probujac sformatowac 2 partycje ale nie systemowa
D!eselek 1.9T napisał(a):Po co z dyskietki startowej?? Sprobuj spod instalatora Windowsa XP i po sprawie
cs_dante napisał(a):Rozchodzi sie o to ze ja nie chce sformatowac partycji na ktorej jest windows
cs_dante napisał(a):Nie moge sobie z tym poradzic.A nie wiem jak mam sformatowac inna partycje bez dyskietki startowej
D!eselek 1.9T napisał(a):Zreszta przeciez spod windowsa mozesz sformatowac takze klikajac prawym przyciskei mmyszy na np. dysku D i wybierajac polecenie formatuj
cs_dante napisał(a):ak probowalem formatowac przez dyskietke startowa partycje to wyswietlaly mi sie komunikaty ze moge miec cos z dyskiem lub ze mam wirki jakies.Czy to mozliwe??
cs_dante napisał(a):.Czym to jest spowodowane??jak probowalem formatowac przez dyskietke startowa partycje to wyswietlaly mi sie komunikaty ze moge miec cos z dyskiem lub ze mam wirki jakies.Czy to mozliwe??
# programy typu EXE , COM
# pliki z rozszerzeniem OVL, BIN, SYS
# biblioteki DLL
# pliki systemowe COMMAND.COM, IBMBIO.COM, IBMDOS.COM
# tablica partycji dysku stałego
cs_dante napisał(a):jeszcze jedno pytanko co to jest MBR??jak mam to sformatowac??
cs_dante napisał(a):Jak mam wejsc w biosie do tego virus warning??Nie jestem informatykiem,bylbym wdzieczny jak byscie pisali jasniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości