Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 potrzebuje program • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: W10Privacy • Mozilla Thunderbird • GetFLV • StrongRecovery • Lansweeper • Vivaldi Portable • Vivaldi • Syncovery • Tails (The Amnesic Incognito Live System)
czy moze ktos podac działajace linki do OFFICA XP lub OFFICE 2003pl co prawda ich kilka jest na forum ale zaden mi nie chce odpalic . Z gory dziekuje za linki
ATI office 2003 na tym FTP jest po Rosyjsku masz jakies spolszczenie do niego
a ten pod winXP dopiero zasysam miejmy nadzieje ze on bedzie po Polsku
lub po Angielsku
moment nie masz kolegów w krakowie, żeby Ci pozyczyli płytke z tym programem ??
Ewentualnie moge Ci wgrac na jakiegoś ftp office XP PL, ale musisz sobie poszukać FTP, bo ja nie mam !!