Pierwszy z google. Bardzo czesto przestaje mi działać ta strona, a strony, które maja w kodzie jakiekolwiek reklamy czy linki z serwisu google ładują się bardzo powoli(mozna isc sobie kawe zrobic). Znalazlem rozwiazanie tego problemu ale jest tymczasowe. Mam program DriverMax, w ktorym moge robic kopie zapasowa sterownikow oraz przywracac z kopii zapasowej. Zawsze gdy Google przestaje dzialac wystarczy ze przywroce kopie zapasowa sterownikow z czasu gdy jeszcze działało i momentalnie sie naprawia. Jednak coraz częściej google przestaje mi działać i codziennie musze przywracac sterowniki, czasami nawet po kilka razy. Dodam, ze dotyczy to wszystkich przegladarek. IE, Opera, FireFox, Chrome.
Drugi problem mam z youtube.
Otoz gdy wlaczam filmy na youtube na pelny ekran zawiesza mi sie obraz. Musze kilknac esc zeby sie odwiesiło. Czasami po zwieszeniu nie ma dzieku w filmei i musze odswiezac strone. Czasami podczas wlaczania pelnego ekrany zwiesza mi kompa i po kilku sekundach wywala blue screen.
Dodam, ze problem sie nasila. Z poczatku zawieszało mi tylko w operze i nie zawsze. Pozniej zaczelo zwieszac sie coraz czesciej i przeszlo tez na inne przeglądarki. Teraz jest prawie niemozliwe bym uruchomil cokolwiek na pelnym ekranie z youtube. Na wszelkich innych serwisach nie mam zadnych problemo z odtwarzaniem filmow i maxymalizowaniem. Dotyczy to tylko yuotube
Dodam, ze probowalem przeinstalowywac przegladarki i nic nie pomaga. Mam windows xp.
Bede bardzo wdzieczny za wszelką pomoc.