Witam. Może od razu przejdę do sedna sprawy. Otóż tak... miałem problem z systemem... nie zawsze ładował się czasami za którymś razem... oddałem do sklepu na gwarancje... stał na 2 tyg ale nie ważne... stwierdzili że sprzętowo jest ok wiec postanowiłem po otrzymaniu go zrobić format... zrobiłem wszystko działało OK. Po jakimś czasie przy starcie gyd pokazał sie juz pulpit itd... komp miał zwieszke która trwała ok 2min. potem też było ok... przebolałem to...mimo ze komp jest praktycznie nowy...później jednak zaczął występować problem z dr watsonem... nie mogłem niczego włączyć wszystko się zamykało zaraz po włączeniu... dawałem loga do sprawdzenia itp.. i nic nie pomogło... próbowałem drwastona usunąć tez nic... w końcu zrobiłem znowu formata...wszystko niby działa... zwieszka na poczatku została... ale nie mogę np. włączyc regulacji dźwięku... zainstalowac poprawnie media playera.. itp.. gdy
zgodnie z zaleceniami systemu dodałem skladniki systemu windows ktorych brakowalo do odpalenia ustawania glosnosci... zrobielm to dzialalo... wylaczylem wlaczylem kompa to samo.. nie wiem o co chodzi... znowu mam formata zrobić?? tylko co to da? POMOCY!!