kajtekjr napisał(a):Swoją drogą to wogóle szukalbym benzyniaka

Dlatego wiem, jaki jest dostęp do części, w końcu B3 i B4 to prawie to samo auto, zmiany są wręcz kosmetyczne.
 Dlatego wiem, jaki jest dostęp do części, w końcu B3 i B4 to prawie to samo auto, zmiany są wręcz kosmetyczne.

STRINGER napisał(a):wcale nie ma tak wielu plusów

, a co do benzyniaka kryteria te co wcześniej podałem to jakie auto byście polecili ? . I sugerowałem się wyborem diesla z tego powodu że są ekonomiczne, jeździłem swojego czasu WV Transporterem T4, jak i clio 2 z dieslem i przy przyzwoitej jeździe dużo nie paliły. Jak i słyszałem że podobno WV Vento 1.9 TD to silniki nie do zajechania , jak i ogólnie całe auta. I znajomy chce mi odsprzedać sprawne WV Polo Classic Sedan/limuzyna 1.6 55KW w dobrym stanie za ok 3000 tys( taka cena ponieważ rozrząd do wymiany jak i dobry mój znajomy ), tylko że benzyna czy opłaca się go kupować i instalować gaz bo muszę przyznać że trochę pali , i jak tak to jaki opłaca się montować .
 , a co do benzyniaka kryteria te co wcześniej podałem to jakie auto byście polecili ? . I sugerowałem się wyborem diesla z tego powodu że są ekonomiczne, jeździłem swojego czasu WV Transporterem T4, jak i clio 2 z dieslem i przy przyzwoitej jeździe dużo nie paliły. Jak i słyszałem że podobno WV Vento 1.9 TD to silniki nie do zajechania , jak i ogólnie całe auta. I znajomy chce mi odsprzedać sprawne WV Polo Classic Sedan/limuzyna 1.6 55KW w dobrym stanie za ok 3000 tys( taka cena ponieważ rozrząd do wymiany jak i dobry mój znajomy ), tylko że benzyna czy opłaca się go kupować i instalować gaz bo muszę przyznać że trochę pali , i jak tak to jaki opłaca się montować .  

<=== WWW
 <=== WWW 

) faktycznie mają wrażliwą na korozję blacharkę. Żeby nie było nieporozumień - pracuję na mieszalni lakierów samochodowych, więc mam o tym jakieś pojęcie
 ) faktycznie mają wrażliwą na korozję blacharkę. Żeby nie było nieporozumień - pracuję na mieszalni lakierów samochodowych, więc mam o tym jakieś pojęcie 

i mam 20 lat ;p ....i co powiecie na temat tego polo bo obiecująco się prezentuje
 i mam 20 lat ;p ....i co powiecie na temat tego polo bo obiecująco się prezentuje 

Ale przypuszczam, że to II lub III ?
 Ale przypuszczam, że to II lub III ?

.Zresztą w przypadku ustawienia współwłasności innej niż 50/50 i z wskaźnikiem wyższym  na Twoja strone,problem znika
 .Zresztą w przypadku ustawienia współwłasności innej niż 50/50 i z wskaźnikiem wyższym  na Twoja strone,problem znika  .Zmieni się skala ubezpieczenia,sądownie zostaniesz jedynym wlaścicielem i na tym praktycznie sprawa się kończy.Oczywiście  jesli jest wcześniej sporzadzony "papierek spadkowy";inaczej:
 .Zmieni się skala ubezpieczenia,sądownie zostaniesz jedynym wlaścicielem i na tym praktycznie sprawa się kończy.Oczywiście  jesli jest wcześniej sporzadzony "papierek spadkowy";inaczej:(...)Przechodziłem to ostatnio,bo auto było zarejestrowane na zmarłego ojca,ja byłem współwłaścicielem..Musieliśmy przeprowadzić postępowanie spadkowe u notariusza. Do tego musiałem dołączyć oświadczenie reszty spadkobierców,że zrzekają się swoich części spadku dotyczącej auta na mnie i to wystarczyło. To samo w wydziale komunikacji.

+ opłaty
 + opłaty

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości