m@tisliwa

oby tym razem sciagnal dobra gre;/
oby tym razem sciagnal dobra gre;/  

RE1 zwalnia w niektórych miejscach, ale niech już będzie, choć nie powinien. RE2 natomiast chodzi dobrze, ale nieraz podczas dialogów postacie coś mówią i nagle im ucina zdanie. RE3 i zwalnia np. na początku przy ogniu i są problemy z dzwiękiem. To samo co przy dwójce, z tym, że teraz w każdym dialogu ucina większość mowy. Także w intrze niema dzwięku, a powinien  bo są to pełne wersje, nie RIPy. Wszystko mam ustawione tak jak na tutku, sprawdzałem inne pluginy dzwiękowe, ale nadal jest to samo, Na innym emulatorku działa dzwięk, ale z kolei gry się niemiłosiernie tną
 RE1 zwalnia w niektórych miejscach, ale niech już będzie, choć nie powinien. RE2 natomiast chodzi dobrze, ale nieraz podczas dialogów postacie coś mówią i nagle im ucina zdanie. RE3 i zwalnia np. na początku przy ogniu i są problemy z dzwiękiem. To samo co przy dwójce, z tym, że teraz w każdym dialogu ucina większość mowy. Także w intrze niema dzwięku, a powinien  bo są to pełne wersje, nie RIPy. Wszystko mam ustawione tak jak na tutku, sprawdzałem inne pluginy dzwiękowe, ale nadal jest to samo, Na innym emulatorku działa dzwięk, ale z kolei gry się niemiłosiernie tną  jakieś pomysły ? ;]
 jakieś pomysły ? ;]Elias napisał(a): ale z kolei gry się niemiłosiernie tną

Sprawdź limit klatek...
 Sprawdź limit klatek... 

teraz hula jak wiosna
 teraz hula jak wiosna   
nie widzisz przyklejonego tematu?Dołączył:06 Lip 2005

Kemonar napisał(a):Breath of Fire IV
Jak skonfigurować Question

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości