Amistad18 napisał(a):ja od chyba od roku w nic nie grałem (...) i to wszystko, cały czas albo teraz dopracowuje stronke, albo męcze sie z kompem, no albo siedze na PROGRAMOSACH ( to ostatnie to 95%
) ....
Hehe.. zgodzę sie z tobą w ciągu ostatniego pół roku przeszedłem jedynie Prince of Persie: T2T, troche popykałem w NFS: MW, Half-Life 2, Matrix: Path of Neo.. no i jakieś sieciówki, a tak siedzę tu na Programosach aka Forumosy
 .. Kiedyś przechodziłem średnio 2 gry w miesiącu jak nie więcej a teraz.. jedna na pół roku (bo tych napoczętych i nie skończonych nie liczę).. Ostatnią moją przeszłą grą (w czasie Wielkiej Ekspansji
.. Kiedyś przechodziłem średnio 2 gry w miesiącu jak nie więcej a teraz.. jedna na pół roku (bo tych napoczętych i nie skończonych nie liczę).. Ostatnią moją przeszłą grą (w czasie Wielkiej Ekspansji  , przed nastaniem ery Programosów ) był Quake 4.. and Thats ALL.. Mam nadzieję, że w te wakacje se nadrobię zaległości
 , przed nastaniem ery Programosów ) był Quake 4.. and Thats ALL.. Mam nadzieję, że w te wakacje se nadrobię zaległości  

).
 ).

PZDR
 PZDR 

....
 ....