)
 )
Co o Wy tym sądzicie? Czy to dobre posunięcie ze strony Micro$otu?
 )
 )

. Tylko mi chodzi o to, że głupotą jest nie wypuszczać directX 10 na xp
 . Tylko mi chodzi o to, że głupotą jest nie wypuszczać directX 10 na xp  

. Ale z 2 strony, aby obsłużyć wszystkie możliwości nowego directX trzeba karty graficznej, która jescze nie wyszła
 . Ale z 2 strony, aby obsłużyć wszystkie możliwości nowego directX trzeba karty graficznej, która jescze nie wyszła 

Rev@n napisał(a):Tylko mi chodzi o to, że głupotą jest nie wypuszczać directX 10 na xp

...
 ... 

Amistad18 ma racje
chyba ze z vistą będzie era nowych kompów

.... jeszcze troche i będą dyski o pojemności w Tb ( narazie chyba o Seagate 750Gb słyszałem ) .... a do tego graficzne własnie z DX 10, procesory dwurdzeniowe, niedawno jeszcze gdzieś przeczytałem o nowej wprowadzanej technologi AM2 i że AMD przechodzi na nowsze, szybsze i już powszechniejsze DDR2 itp ....
 .... jeszcze troche i będą dyski o pojemności w Tb ( narazie chyba o Seagate 750Gb słyszałem ) .... a do tego graficzne własnie z DX 10, procesory dwurdzeniowe, niedawno jeszcze gdzieś przeczytałem o nowej wprowadzanej technologi AM2 i że AMD przechodzi na nowsze, szybsze i już powszechniejsze DDR2 itp .... 

Amistad18 napisał(a):btw. skoro wchodzi DX 10 to nie uważasz żę będzie nowa era kompów.... jeszcze troche i będą dyski o pojemności w Tb ( narazie chyba o Seagate 750Gb słyszałem ) .... a do tego graficzne własnie z DX 10, procesory dwurdzeniowe, niedawno jeszcze gdzieś przeczytałem o nowej wprowadzanej technologi AM2 i że AMD przechodzi na nowsze, szybsze i już powszechniejsze DDR2 itp ....

mi# poczekaj jeszcze nawet z rok jak dasz rade
mi# poczekaj jeszcze nawet z rok jak dasz rade  
  , sprzęt stanieje a do tego kupisz lepszy i za mniej..... teraz tak wszystko idzie do przodu że bez sensu teraz coś kupować ....
 , sprzęt stanieje a do tego kupisz lepszy i za mniej..... teraz tak wszystko idzie do przodu że bez sensu teraz coś kupować ....

Rev@n napisał(a):mi# niestety już Crisis, następca Far Cry wychodzi pod koniec roku i ma się własnie na directX10 opierać

.... u kumpla na 512 nawet z wyłączonymi róznymi duperelami nadal nie chodziła za pięknie
 .... u kumpla na 512 nawet z wyłączonymi róznymi duperelami nadal nie chodziła za pięknie  .... a do XP na 512 ram nie ma zastrzezeń .... to samo ja na 1Gb
 .... a do XP na 512 ram nie ma zastrzezeń .... to samo ja na 1Gb  
  ( no i jeszcze dużo może znaczyć sam fakt że z powrotem na XP sie przesiadłem
 ( no i jeszcze dużo może znaczyć sam fakt że z powrotem na XP sie przesiadłem  
  )  ...
 )  ... 

ja też myślałem czy cośw moim nie zmienić, no bo nawet podkręcony 6600 na te nowsze troche cienki jest
 ja też myślałem czy cośw moim nie zmienić, no bo nawet podkręcony 6600 na te nowsze troche cienki jest  
  ..... ale ja czekam jeszcze z rok, lub nawet jeszcze więcej, chyba że to sie szybciej wszystko ustabilizuje,  i wtedy kompa sprzedaje i kupuje nowego
 ..... ale ja czekam jeszcze z rok, lub nawet jeszcze więcej, chyba że to sie szybciej wszystko ustabilizuje,  i wtedy kompa sprzedaje i kupuje nowego   
   ....
  .... 
 ) no i po lanie jeszcze 2 razy w starcrafta z 3 h grałem
 ) no i po lanie jeszcze 2 razy w starcrafta z 3 h grałem  .... i to wszystko, cały czas albo teraz dopracowuje stronke, albo męcze sie z kompem, no albo siedze na PROGRAMOSACH ( to ostatnie to 95%
 .... i to wszystko, cały czas albo teraz dopracowuje stronke, albo męcze sie z kompem, no albo siedze na PROGRAMOSACH ( to ostatnie to 95%  
  ) ....
 ) .... 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości