Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

budowa svcd • programosy.pl

• Ogłoszenie:

budowa svcd

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Budowa SVCD

Postprzez liff 02 Kwi 2007, 19:15

reklama
Witam serdecznie,
poszukuje programu ktory umożliwiłby mi stworzenie płyty svcd, ktora moglaby zawierać menu(w nim odnosnik do filmu) oraz mozliwosc dodania intro przed menu(czyli po wlozeniu cd uruchamia sie intro a nastepnie menu). Jeżeli ktoś zna jakikolwiek program tego typu prosze o nazwe, ewentualnie linka do tego pragramu.

Z góry dziekuje za odpowiedź,
pozdrawiam,
Liff
liff
~user

Dołączenie: 02 Kwi 2007, 19:08

Postprzez M4zi 03 Kwi 2007, 06:41

nie jestem pewny na 100% ale chyba w "microsoft Ofice" zrobisz takie coś lub w nero :D
Awatar użytkownika
M4zi
~user

Dołączenie: 23 Mar 2007, 10:48
Pochwały: 12

Postprzez DeadOrAlive 03 Kwi 2007, 08:54

NTF, przenoszę -> programy
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez liff 04 Kwi 2007, 09:15

dzieki za odp,
rzczywiscie w nero znalazłem taką opcje:)
pozdrawiam
liff
~user

Dołączenie: 02 Kwi 2007, 19:08

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości