Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

brak portów usb... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

brak portów usb...

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

brak portów USB...

Postprzez Maksiu 27 Gru 2006, 01:47

reklama
Dwa dni temu zainstalowałem nowy system na swoim kompie, ale na innej partycji niż C (być może ta informacja jest istotna). Po instalacji wszystkich wymaganych rzeczy, komp w ogóle nie wykrywa mi nowych urządeń podłączonych przez porty USB (aparatu, komórki, drukarki, myszki)
moja karta glowna to Asus
wiecie co z tym zrobic?
Maksiu
~user

Dołączenie: 18 Lut 2006, 17:25
Miejscowość: Bochnia

Postprzez Dzi@dek 27 Gru 2006, 01:51

Spróbuj przez Start-panel sterowania-dodaj nowy sprzęt.
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez kahoona 27 Gru 2006, 02:05

Ja bym zaczął od sprawdzenia w BIOS - czy jest włączone USB, a później instalacji sterowników USB.
Dopiero później martwiłbym się wykrywaniem sprzętu.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez Maksiu 27 Gru 2006, 18:37

dzięki za odzew.
Napiszcie mi tylko jak to sprawdzić w biosie bo sie nie orientuje totalnie w tym.
pozdr
Maksiu
~user

Dołączenie: 18 Lut 2006, 17:25
Miejscowość: Bochnia

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości