Ratujcie bo jak mój ojciec sie dowie to mnie chyba zabije (ostatnio wyłożył 550zł na drugiego kompa bo siadła płyta gł.). Dlatego preferowałbym najtańszą opcję naprawy.
P.S Wyjęcie baterii nie pomaga.

wystarczy ze przestawisz zworke CLEAR CMOS (znajduje sie kolo kabelkow od diód HDD i power) na miejsce obok i uruchomisz kompa i potem znowu ja przestawisz tam gdzie byla...
 wystarczy ze przestawisz zworke CLEAR CMOS (znajduje sie kolo kabelkow od diód HDD i power) na miejsce obok i uruchomisz kompa i potem znowu ja przestawisz tam gdzie byla...
 ta plyta byla pod athlona 64 ?
 ta plyta byla pod athlona 64 ? 

-==KarpiO==- napisał(a):a 550 zł na plyte glowna to troche duzo ta plyta byla pod athlona 64 ?

Pamiętaj.... Jak chcesz kręcić sprzęt to powoli i co jakąś wartość (a nie od razu na maxa) Masz szczęście, że Ci płyta i/lub procek nie poszedł z dymem...
 Pamiętaj.... Jak chcesz kręcić sprzęt to powoli i co jakąś wartość (a nie od razu na maxa) Masz szczęście, że Ci płyta i/lub procek nie poszedł z dymem...

Rudesmen napisał(a):Za to podkrecanie Athlona Xp 1600 poszło mi lepiej. Doszedłem do 1807MHz (w przyszłości może pójdę dalej)

Rudesmen napisał(a):A możecie mi powiedzieć jak sprawdzić z którego tygodnia mam proca (Athlon XP 1600).

Napisz na tym forum napewno ktos odpowie.
 Napisz na tym forum napewno ktos odpowie.

musisz sam sprobowac
 musisz sam sprobowac  

) kontroler dyskow takich szybszych (ok 10000 obrotow)
) kontroler dyskow takich szybszych (ok 10000 obrotow) 

Rudesmen napisał(a):Narazie chodzi o 10% i dopuki nie załatwie sobie lepszego zasilacz to nie bede z nim kombinował. Mam też na oku kartę Leadtek WinFast GeForce 2 TH co o niej powiecie, i gdzieś tak ile za nią warto dać (PLN)
 ( np. Jakiegoś Radeona 9600 lub 9550 ... )
 ( np. Jakiegoś Radeona 9600 lub 9550 ... )
 Jeśli chcesz zmieniać zasilacz to only Chiftec  , Antec , Enermax ...
 Jeśli chcesz zmieniać zasilacz to only Chiftec  , Antec , Enermax ...

ale wytrzymal 3 lata
 ale wytrzymal 3 lata 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości