Cześć chłopaki!
Przeczytałem cały temat i powiem tak: mam ten sam problem - próbowałem już dziesiątek prób, zmian i nic nie pomagało...jestem załamany. U mnie to właściwie trochę jest dziwne, tzn. po włączeniu na pulpicie pojawia mi się te okienko "Virtual scsi bla bla", wchodzę do menadżeru urządzeń - wyłączam i włączam scsi/raid host controller, aktualizuję sterowniki i zaczyna wszystko śmigać. Deamon włącza mi się(mam zainstalowaną wersję 4.08 he 32 bit), pokazuje mi się napęd wirtualny i jest ok...ale do czasu ponownego uruchomienia systemu. Potem to znowu ten napis "Virtual bla bla". Czy macie jakiś sposób na to, aby mój windows sam znalazł sterowniki i je obsługiwał, a nie żebym ja to robił cały czas ręcznie??
P.S. Nie wiem co się stało, ale wersja 4.03 deamona śmigała mi bez żadnych problemów - dopiero po wgraniu nowszego deamona(musiałem do test drivera) zaczęło się wszystko pierdzielić...
P.S.2. Czytałem na innych stronach i pisano o usuwaniu plików systemowych .sys sptd, scsiport i innych. Czy nie wiecie przypadkiem, które należy usunąć lub przy instalowaniu od nowa deamona zmienić???
BARDZO PROSZę o pomoc!!!
awsed
Ponawiam swoją prośbę

. Czy ktoś z was naprawdę nie wie jak się pozbyć tego problemu?? Macie zainstalowany daemon 4.08 i wszystko wam działa ok??
Wczoraj odinstalowałem daemon 4.08. Zainstalowałem 3.47 i chodził mi bez zarzutu. Następnie zainstalowałem daemona 4.03 i także chodził mi bez zarzutu, nie było żadnych problemów

. Podekscytowany, że za chwilę rozwiążę sam swój problem zainstalowałem daemona 4.08. Niestety błąd występuje nadal. Wydaje mi się, że najnowsza wersja nie wgrywa swoich sterowników, ponieważ w wersji 3.47 były to jakieś "d73447.sys"(coś w tym stylu), a w wersji 4.03 "dtscsi.sys" dla scsi/raid host controler. I mam do was takie pytanie. Jak się nazywają sterowniki w daemonie 4.08 dla scsi/raid host contoller?? Jeśli komuś działą daemon 4.08 to proszę, aby w menadżerze urządzeń sprawdzić we właściwościach scsi/raid host controller jak się nazywa sterownik i gdzie się znajduję.
Pozdrawiam i proszę o pomoc!!![/url]
[ Dodano: Dzisiaj o 10:59 ]
PRoszę o pomoc!