Mam ogromny proglem z utrzymaniem sieci w stanie sprawnosci dluzej niz 3 godziny. Mam router Edimax DSL BR-6204WG , dwie sieciowki PENTAGRAM HORNET WIFI USB i jedna zintegrowana w laptopie . Mam lacznie 4 kaputery , ktore sa polaczone w siec przez router. 2 z nich lacza sie przez sieciowki petagrama , 1 przez jakas blizej nieokreslona zintegrowana, i jeszcze jeden tradycujnie przez skretke. Niby wszystko skafigurowane jak nalerzy: nazwa sieci , wlaczone DHCP , szyfrowanie wpa, itp. Lecz nie stety z niewiadomych mi przyczyn ta siec sama sie rozwala po jakims czasie. Wyglada to mniej wiecej tak: pracuja 4 pcty swierzutko przeprowadzony resecik routerka i wszystko dziala , kazdy widzi kazdego , wsztstkie kapy pracuja jednoczesnie nikogo nie wyrzuca , jednym slowem super, po jakims czasie nagle jednego wywali i nie morze sie polaczyc przez dlugi dlugi czas, pozniej cos drugiemu sie stanie i na przyklad nie zostaje autoryzowany przy probie ponownego polaczenia(problemy sa zawsze z wlan)
czy wie ktos o co tu chodzi ?????????
Morze ktos ma jakies przydatne wskazowki, porady??????
Z gory wszystkim dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam : AZARIS
[ Dodano: Dzisiaj o 4:57 ] P.S.
Bylbym o najwazniejszym zapomnial! Do tego wszystkiego jest podpiety necik z VECTRY ^^