przekroczylem limit w neo o 1,5 gb i oczywiscie neo zwolnila mi.
Pytanie: Kiedy bede miec normalny transfer? Kiedy zresetuja mi limit? Wedlug mnie juz powinien sie transfer zresetowac 24, ale do tej pory jest 8,5 gb sciagnietych danych

dami1988 napisał(a): Kiedy bede miec normalny transfer?
od 1 każdego miesiąca masz nowy limit
dami1988 napisał(a): ale do tej pory jest 8,5 gb sciagnietych danych
dami1988 napisał(a):Czy nie bede musial dokupywac jakiejs zdrapki zeby wrocil mi normlany transfer
Możesz sprawdzić dokładnie limit w panelu administracyjnym
Aby uzyskać dostęp do Panelu Administracyjnego będzisz musiał wpisać swój nr ID oraz PIN. Puzniej wchodzisz na zakładke TRANSFER i masz prawidłowo pokazane ile ściągnołeś.\\
od 1 każdego miesiąca masz nowy limit
dami1988 napisał(a):Wlasnie tak sprawdzam zawsze... i mam dokladnie 8,44 GB
a czasem to nie jest tak ze dnia ktorego podpisalem umowe resetuja mi limit?
Gizmo napisał(a):jeżeli spadł ci limit to nie możliwe żebyś miał 8,5 GB sciągniętych danych.
filipyo napisał(a):mb ktore scaigneles liczy sie dopiero wtedy kiedy sie rozlaczysz
mediatrust napisał(a):bzdura totalna, jak sie nie rozłaczysz sam, to neo ci zresetuje połaczenie, a to dlatego że masz zmienne ip, a conajmniej jedna zmiana ip na dobę musi byc, więc ty mogłes nawet nie wyłączać kompa 4 dni i 4 noce, a tp sama ci co 24 godziny rozłączy połaczenie Wink
a co do licznika, ja mam neo 256, i wykożystałem w tym miesiący 11 giga, a predkośc dalej mam 30 kb/s przy ściaganiu plików, a to i dobrze, maja burdel, i sami za to płaca, w tym miesiącu tak jakby było nielimitowane neo Very Happy
Puma napisał(a):Spokojnie chłopcy,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości