szatan15 napisał(a): gre kolega ma w obrazach...a wypalilismy ją w plik

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 no i niewiem co mam robic... wszyscy koledzy maja to na dvd i instaluja jakos z obrazów a ja nie mam dvd
 no i niewiem co mam robic... wszyscy koledzy maja to na dvd i instaluja jakos z obrazów a ja nie mam dvd  a oni nagrywarek co nagraja 800 mb wiec wywalilismy i na 700 i niby wszystko ladnie pieknie a tu h**
 a oni nagrywarek co nagraja 800 mb wiec wywalilismy i na 700 i niby wszystko ladnie pieknie a tu h**
 ten sam error... juz niewiem co robic... moze postaram sie dzis zalatwic cd 800 i kogos kto moze to nagrac...ale niewiem czy jak juz mam zainstalowanego (nie z obrazów tylko z plików w nim) czy starczy mi jeden obraz jedynki na 800 czy musze miec wszystkie 4 i znowu instalowac gre... uhhh...
 ten sam error... juz niewiem co robic... moze postaram sie dzis zalatwic cd 800 i kogos kto moze to nagrac...ale niewiem czy jak juz mam zainstalowanego (nie z obrazów tylko z plików w nim) czy starczy mi jeden obraz jedynki na 800 czy musze miec wszystkie 4 i znowu instalowac gre... uhhh...

vegas88 napisał(a):chyba w sklepie klikasz na pakiet podstawowy albo w angielskiej wersji na stock i ci daja kase
 Zgadzam sie z toba w 100% ale nie dostaniesz tyle kasy, za ile mozna kupic dana czesc
 Zgadzam sie z toba w 100% ale nie dostaniesz tyle kasy, za ile mozna kupic dana czesc  (chyba tylko 50% mozna dostac)
 (chyba tylko 50% mozna dostac)

Marquss napisał(a):Nie wiem ale GF4 MX sa slabe i nie bedziesz mial takich bajerow.
 bo sam mam taka grafe
 bo sam mam taka grafe  i ona obsługuje w pełni DirectX 7.0 a gra wymaga pełnej obsługi DirectX 9.0c
 i ona obsługuje w pełni DirectX 7.0 a gra wymaga pełnej obsługi DirectX 9.0c  I wtedy sa rozmycia..
 I wtedy sa rozmycia..

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości