http://allegro.pl/item197048325_zestaw_amd_athlon_x2_5600_2gb_gf8600gt_320gb_dvd.html
proszę o odpowiedź fachowca

rafal92 napisał(a):Po co do Athlona 3800X2 8800?? Shocked
Core 2 Duo E4300 lub E6230(o ile starczy)
8600GT 256MB DDR3 PALIT SONIC
rafal92 napisał(a):1GB lub 2GB A-Data DDR2
rafal92 napisał(a):Po co do Athlona 3800X2 8800??
Ja proponuje
Core 2 Duo E4300 lub E6230(o ile starczy)
Abit AB9
1GB lub 2GB A-Data DDR2
8600GT 256MB DDR3 PALIT SONIC
Amacrox AX450-PNF
Dysk 250GB Hitachi lub Seagate
kajtekjr napisał(a):I czego sie dziwisz..
kajtekjr napisał(a):Proponuje cos bardziej firmowego..
kajtekjr napisał(a):Po co mu c2d do 8600 GT ? Super procek mocny a grafika rzedu GF7900 a nawet słabsza... Jedyny plus to obsługa DX10 i PS 4.0 ale i tak gra z PS 4.0 bedzie na tej grafie jak gra turowa...
Lecter napisał(a):ten proc może nieco ograniczać tą grafę
Lecter napisał(a):A-Data to bardzo dobre pamiątki
Lecter napisał(a):autor tematu nie napisał do czego ma głównie służyć ten komp...
kajtekjr napisał(a):Ja mam GF 8800GTS i specjalnie zeby zobaczyc czy cos ja ogranicza X2
kajtekjr napisał(a):Wiadomo ze kazdy chce miec jak najlepszy sprzet, za taka kase jaką jest wstanie na niego przeznaczyc...
kajtekjr napisał(a):Ale w podobnej cenie mozesz miec OCZ, PDP lub Geila..
kajtekjr napisał(a):Nikt z nikogo na tym forum nie robił "chłopca do bicia"
rafal92 napisał(a):po za tym widać nie czytałeś kajtekjr rencenzji owego palita
Lecter napisał(a):Zastanów się jeszcze dlaczego testy nowych graf są przeprowadzane na C2D (często jeszcze podkreconych) lub Athlonach FX, a nie X2.
Lecter napisał(a):PS. Z rafal92 zrobiliście sobie "chłopca do bicia"
rafal92 napisał(a):ale nie zaprzeczysz że C2D jest wydajniejszy od X2.
rafal92 napisał(a):Słuchaj autor postu nie podał do czego będzie używany komp czy do grafiki czy do gier
kajtekjr napisał(a):Wiadomo ze kazdy chce miec jak najlepszy sprzet, za taka kase jaką jest wstanie na niego przeznaczyc...
kajtekjr napisał(a):rafal92 napisał:
ale nie zaprzeczysz że C2D jest wydajniejszy od X2.
Ba! oczywiscie ze zaprzecze! C2D jest wydajniejszy od X2 tylko w 3Dmarku05, tylko i wyłacznie dlatego ze w 3Dmark05 w tescie CPU wystepuje instrukcja pisana tylko i wyłacznie pod procesory intela! Przez co własnie mamy 34 % roznicy miedzy tymi procesorami w tym benchmarku a w innych tego typu programach roznica wynosi 1-5 %, czyli tyle co nic Idea
rafal92 napisał(a):Sam sobie przeczysz Confused
napisałeś że C2D jest wydajniejszy Rolling Eyes
rafal92 napisał(a):No właśnie to gdzie tu proporcja procek z płytą razem nie kosztują co sama grafa gdzie tu sens
kajtekjr napisał(a):oczywiscie ze zaprzecze
kajtekjr napisał(a):Nie zaprzeczam
DeadlyShadow napisał(a):Ale głównie do Gier
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości